Espresso Krups EA 826830 + Doprava zdarma

Produkt již není v prodeji

EA 826830

AKCE 1991 Kč

Popis produktu Recenze uživatelů

Popis produktu a Tabulka parametrů

Popis produktu

KRUPS EA8268 + napěňovač

Rádi si vychutnáte kvalitní kávu, ale nemáte čas na zdlouhavou přípravu u pákového espressa? Nebo si klidně dáte více práce, ale velký přístroj se vám nevejde do kuchyně? V tom případě je nejlepší možnou volbou tento model od Krupse - za skvělou cenu nabízí skutečně špičkové parametry, a to v kompaktních rozměrech do každé kuchyně. Výsledky lze přitom srovnat s kávou od profesionálů.

Tento domácí pressovač zvládá připravit hned několik druhů kávy na jedno stisknutí tlačítka. Disponuje jak integrovaným mlýnkem, tak i napěňovačem mléka, na přípravu kávových specialit proto už nemusíte nic dokupovat. Vše ergonomicky hned po ruce a v kvalitním provedení.

Nechybí ani funkce předehřívání šálků či automatické čištění včetně odvápnění, což zaručí stejnou chuť kávy i dlouhou životnost přístroje. Tlak čerpadla činí 15 barů, což je hodnota, se kterou se setkáváme u špičkových pressovačů. Krups si s tímto modelem navíc vyhrál i po designové stránce - jeho tělo je zdobeno hliníkem a díky kompaktním rozměrům zapadne i do malých kuchyní.

Integrovaný kávový mlýnek

Aroma kávových zrn se při kontaktu se vzduchem ztrácí už několik desítek sekund po rozemletí, po správném namletí je proto důležité kávu rychle spařit. Ideální je integrovaný kávový mlýnek - nejrychlejší cesta od namletí k přípravě. Mlýnek má u tohoto modelu nastavitelnou hrubost mletí, což vám vždy umožní nastavit individuální chuť pro co nejlahodnější šálek.

100% hygiena

I přesto, že se jedná spíše o zástupce střední třídy automatických pressovačů, nechybí ani několik funkcí, které jej udržují v neustále čistotě. Přístroj se například automaticky oplachuje, takže se stará směs nebude míchat s nově namletou. Chuť nového šálku tak bude vždy stejná, přesně jak to máte rádi.

Nutnost údržby je skutečně zcela minimální i díky odvápňovacímu systému. Zajišťuje, že nebude docházet k poškození přístroje vodním kamenem, který se jinak ukládá z vody v zásobníku. To zaručuje dlouhou životnost a především opravdu hygienický provoz.

Velmi kompaktní rozměry

Díky velmi kompaktním rozměrům není problém přístroj umístit i do menších kuchyní, kde není prostoru nazbyt. Krups EA8268 se totiž pyšní rozměry 460 × 36 × 260 mm, praktická je i malá hmotnost pouhých 5,8 kg.

Konstruován je přitom z prémiových materiálů, jako je například broušený hliník. Kávovar se tak stane ozdobou každé kuchyně a z přípravy kávy se stane příjemný rituál.

Automatický napěňovač mléka

Součástí prodejního balení je i automatický napěňovač mléka, který zaručí, že mléko pro kávové speciality bude ideálně napěněné a chutné jako nikdy dříve. Poté, co ochutnáte cappuccino či jinou specialitu z tohoto espressa, nebudete už nikdy chtít jiné.

Doplňující informace

- skvěle vybavené automatické espresso
- automatický napěňovač mléka
- tlak čerpadla 15 barů
- přehledný LCD displej

Tabulka parametrů

Základní informace: Skvěle vybavené automatické espresso KRUPS EA8268 • LCD displej • tlak čerpadla 15 barů • integrovaný kávový mlýnek • jednoduché ovládání • velmi kompaktní rozměry • externí napěňovač mléka • předehřívání šálků • automatické čištění včetně odvápnění • čer
Displej: Ano
Barva: Černá
Příkon (W): 1450
Záruka: 24 měsíců
Zásobník na mléko: Ano
Mlýnek zrnkové kávy: Ano
Automatický proplach: Ne
Odvápňování: Ano
Parní tlak (bar): 15
Funkce auto-cappuccino: Ne
Funkce horká voda: Ne
Nahřívání šálků: Ano

Recenze Espresso Krups EA 826830 + Doprava zdarma

Zatím nebyla napsána recenze, buďte první!

Napište recenzi na Krups EA 826830 + Doprava zdarma Vaše hodnocení produktu

Doporučil/a byste produkt ostatním? *



1 2 3 4 5

1 2 3 4 5

1 2 3 4 5



Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné.

Bok levý
Bok pravý